Om Back to the Beach

Välkommen till sommarens hetaste beachvolleyboll-tour Back to the Beach där allt från juniorer, amatörer till veteraner tävlar i beachvolleyboll runt om på Sveriges stränder.

Back to the Beach handlar om att främja beachvolleybollen i Sverige, om att arrangera seriösa tävlingar för de spelare som inte nått den högsta nivån än och få dem att känna sig uppskattade.

Det är en plats där spelarna får en chans att synas, där möjlighet till utveckling uppstår samt där glädjen för sporten finns och tillhörigheten är en självklarhet. Vi tror att detta uppmuntrar spelarna till att träna och tävla mer samtidigt som det ger oss alla en plattform där vi kan njuta av vår delade passion.

Gemenskapen är viktig och alla är välkomna!

Bakgrund

Back to the Beach drevs från 2006 av Stefan ‘Stiffe’ Bernholm som var en riktig eldsjäl inom vår sport. Förbundet köpte det vinnande konceptet, och drev det vidare i tre år. Sedan var det lugnt några år, men nu är Back to the Beach tillbaka med en ny organisation.

Stiffe, som lämnade oss alldeles för tidigt pga cancer startade även en stiftelse, Beachvolleyboll MOT Cancer. Syftet är att genom beachvolley öka intresset, sprida information och samla in pengar – till förmån för Cancerfonden. Vi uppmuntrar alla som vill att följa länken intill och skänka en slant!